Jag har blivit med I-phone

Jag går här i väntans tider med beräknad nedkomst på måndag. Då kommer min nya lilla älskling, my precious. Problemet med denna lilla leksak är att för att kunna använda mitt simkort i den så måste jag antingen ha ett extra simkort i eller hacka mig in i telefonen för att låsa upp den. Jag är inte någon hackare precis men det vore ganska coolt att ha gjort det. Tänk er det på mitt CV "erfarenhet av mobiltelefonprogrammering" Låter flott tycker jag. Jag ska vänta tills den lille anländer innan jag bestämmer mig.


måndag= lördag och i huvudet på en treåring



- Mamma, när jag blinkar såhär blir taket lila (vänder ansiktet mot taket och blinkar snabbt och hårt flera gånger och  tittar sedan upp)

- Jaaa... (tittar i en tidning)

- Mamma, titta då. Titta upp i taket när det blir lila.


2009

Under 2009  ska jag gå och lägga mig i tid så att jag vaknar pigg och utvilad. Jag ska stiga upp i god tid så att jag slipper stressa. Jag ska ha minst 10 minuter till godo när jag lämnar på dagis eller skola. Jag ska andas djupt på t-banan och ignorera att det är trångt. Jag ska alltid låta avstigande gå av innan jag själv stiger på. Jag ska träna minst två gånger i veckan och promenera mera. Jag ska äta nyttigt och bara sådant som jag tycker är gott. Jag ska titta mindre på TV. Jag ska vara utomhus minst 30 minuter varje dag. Jag ska bemöta andra som jag själv vill bli bemött. Jag ska prata mer med mina vänner. Jag ska prata mer med främlingar. Jag ska bada mer under sommaren. Jag ska slappa mer under min lediga tid. Jag ska städa mindre. Jag ska scrappa mer. Jag ska leka mer med barnen. Jag ska inte köpa fler väskor eller skor.


2009 kommer att bli ett toppenår!


RSS 2.0