Ett kort till en kollega


En av mina kollegor har flyttat till en annan stad och som en del av hennes avtackning gjorde jag detta kort.
De stora bokstäverna är Cuttlebug Olivia och de små klistermärken fastsatta på ett sidenband som jag klistrat på kortet. Stjärnorna är utstansade i Cuttlebuggen och i den stora, vänstra stjärnan har jag använt ett klisterpapper som jag sedan strött över silvrig sand.

Tack om igen


Ett ganska enkelt kort med Olivia bokstäver från Cuttlebug och hjärtan från Quickutz. Blommorna är lite olika pappersblommor mer små paljettblommor i mitten. Bandet är vanligt sidenband.

Resterande tackkort



Före jul fick jag en beställning på 10 st. tackkort som jag visat tidigare. Efter jul kom en beställning på 10 st. till. Jag tänkte visa några av dem.

Bokstäverna är Cuttlebug Olivia fastsatta på ett sidenband, fjärilen är också Cuttlebug. Inuti fjärilen har jag satt små pärlor. Glitterlim runt det mörkare pappret.

Dagens kort


Det här kortet skickade jag till en av mina bästa vänner som nyligen har flyttat från radhus till lägenhet. Bokstäverna är Cuttlebug Hippie Chic. Husen har jag skurit ur ett deko-ark. De främsta är ditsatta med distanskuddar för 3D effekt. Samma sak med några av blommorna. Regnbågen är utskuren från en presentförpackning.

Bloggen väljer inriktning

Jag har funderat över vad det ska bli av denna blogg. Från början hade jag ambitioner om att skiva mycket och ofta. Om stort och smått. Sådant man blir glad av, arg, ledsen eller förvånad. Tankar som väcks bara genom att ta sig igenom dagarna som går. Det var en för hög ambitionsnivå. Tankarna fanns där men de formulerar inte sig själva och det var detta som tog tid upptäckte jag. Tid som jag inte prioriterar att lägga ned på att skriva. Inte just nu i alla fall. Därför kommer bloggen under en tid framöver användas för att visa mina alster som jag scrappar fram. Jag har riktat in mig på kort så det är det ni kommer att få se. De två första är gjorda till våra två nyaste grannar.


Den första babyn som kom var en pojke och föddes in i en familj med två barn sedan tidigare. En storebror, och en mellan syster. Stämpeln heter Busungar och kommer från hÄnglar. Den har jag målat med akvarellfärger. Bokstäverna är Quickutz Metro unicase. Stjärnorna är från Cuttlebug. Har dessutom använt mig av glitterpenna och små pärlor.

Den andra babyn var också en pojke. Den största stjärnan är utskuren för hand och de andra Cuttlebug. Bokstäverna är små klistermärken. I mitten av den stora stjärnan har jag satt fem små pärlor och stjärnorna på kanten är vanliga dekorationsstjärnor i plast.

RSS 2.0